Badania krwi w normie.Ramię boli,ale po lekach przeciwzapalnych jest lepiej,z tym że jest obrzęk.Czekamy na USG.Bo brzuch wygląda kiepsko,
Mąż jest bardzo zadowolony z pobytu w hospicjum,mili ludzie,dobre warunki.
Ale jest tak nafaszerowany lekami ,że nawet zapomniał dlaczegu tu jest.?
Dzisiaj już nie płaczę, nie mogę pokazać spuchniętego nosa.
Wszak momus jest wesołym bożkiem.
Wczoraj wieczorem lekarka przywiozła USG,mobilne .
Wynik będzie pewnie dzisiaj .
Mąż jak nie ma gorączki jest duszą towarzystwa.
Fama poszła na hospicjum że w pok.2,śpiewa się lwowskie piosenki.
Opowiada o swoim ukochanym mieście legendy.
Do mnie cichutko mówi, że chce do domu,a choroba nie odpuszcza.
Mario, dobrze ze Twoj Maz jest troche w humorze,ale ICH pragnienie byc w domu!Wspominam jak moj SP Maz tez chcial do domu,juz sama nie wiem,moze faktycznie w domu sciany pomagaja nawet w ostatnich chwilach?
Wynik USG z grubsza jest niezły,jednak w części śledziony jest jakaś zmiana.Płyn?z sugestią tworzenia się ropnia.Ponowne badanie za kilka dni.Utrzymuje się wysoka temperatura,zawsze ok.godziny 17 nagle jest 38,5*C.
Wczoraj wieczorem zostało powtórzone USG.I dalej nic nie wiemy,bóle dokuczają.
Gorączka utrzymuje sie ,tyle że mniejsza.W poniedziałek mam zabrać męża do domu.
Jako pacjent ambulatoryjny dostanie skierowanie na tomografię.
A mamy ostatni kwartał,zobaczymy jak to będzie wyglądało.
...jeżeli przyda się na coś moja rada...w Wojskowym Szpitalu na Kościuszki jest wykonywana tomogragia na"cito"w ekspresowym tempie...powodzenia!!!!
Bardzo mocno trzymam kciuki!
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2010-10-15, 16:15 ]
ps.Może okaże sie pomocny w bolach NOAX uno 200 na Rp.
Dziękuję za wskazówkę.Jak będę miała w ręce skierowanie zaraz tam pojadę.Czas jest tu ważny,mam nadzieję że załatwię to na cito.Zwłaszcza że ból rośnie.
......wczoraj mąż wymusił wypis z hospicjum.Pokasływał trochę,a nocą tak kaszlał że się dusił,pokazała się krew w ślinie.Pogotowie zawiozlo go do szpitala.
Zapalenie płuc.Jest na R-ce.
Saturacja tak zła że " panie jeszcze godzina i pan umrze",bo mąz nie chciał do szpitala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum