1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak oskrzelopochodny płuca prawego,drobnokomórkowy!POMOCY!! |
gosolar
Odpowiedzi: 278
Wyświetleń: 115561
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-09-03, 21:46 Temat: Rak oskrzelopochodny płuca prawego,drobnokomórkowy!POMOCY!! |
Penny1, czuje podobnie jak Ty, gdybym wtedy miała taką wiedzę na temat leczenia i samego raka ,na jaki zachorowala moja siostra, w wielu sytuacjach postapilabym inaczej, szczególnie naciskałabym na lekarzy i ich błędne , mimo wszystko ,decyzje. Rutyna i brak instynktu niektórych lekarzy gubi, dziwi mnie ,że tych młodych. Moja siostra odeszła na zawsze, a ja do dziś nie umiem pogodzić sie z Jej śmiercią, i nie tak łatwo będzie mi się z tym pogodzic.
Pozdrawiam |
gosolar
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-07-10, 14:42 Temat: Rak oskrzelopochodny płuca prawego,drobnokomórkowy!POMOCY!! |
witam, może zadzwoń do lekarza z hospicjum domowego, może pomoże. |
gosolar
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-07-08, 08:35 Temat: Rak oskrzelopochodny płuca prawego,drobnokomórkowy!POMOCY!! |
trzymam za Was kciuki, dla Taty jak najwięcej sił, woli walki i pokonywania wszystkich szczebli.jeśli chodzi o zimne stopy, to może jakieś masaże stóp dla poprawienia krążenia w stopach.Nie wiem zy to cos da, ale warto próbować wszystkiego. |
gosolar
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2015-05-12, 09:58 Temat: Rak oskrzelopochodny płuca prawego,drobnokomórkowy!POMOCY!! |
może na przerzuty radioterapia paliatywna. |
|
|